#OMDENKEN MEER WOONBOTEN

Kijk zulke mensen moeten we meer hebben!

Artikel AD Kees Thies >

Ja, ik weet het, ik schreef er al eens vaker over en ik doe dat nu weer omdat ik, in het digitale archief van mijn krant, doelgericht aan het zoeken was op het woordje woonboot. Aanleiding daartoe was een artikeltje dat ik tegenkwam over het feit dat er in Dordrecht, op het gebied van woonboten, nog altijd een zogeheten uitsterfbeleid van kracht is. Of heb ik het mis? 

Wat me wél duidelijk werd is dat het fenomeen wonen op het water in dit land momenteel behoorlijk in opkomst is. Logisch ook, want in deze tijden van woningschaarste, zoeken we met z’n allen naar creatieve oplossingen. 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: