Stem op ze!

Koen Post en Stan te Winkel

Wonen in je eigen verplaatsbare en makkelijk schaalbare Bubbel op het water!

Je ben student of starter en kan maar geen geschikte woning krijgen op de plek die je wil. Vervelend! Hier lijkt in de nabije toekomst ook geen verandering in te komen. Na 20 mislukte bezichtigingen zakt de moed je in de schoenen en blijf je maar bij je ouders of huisgenoten inwonen. Maar wanhoop niet! Het Bubbel woon-concept is de sleutel tot de oplossing en biedt betaalbare en verplaatsbare woningen voor op het water. De woningen zijn flexibel inzetbaar. Zo zijn ze eenvoudig te verhuizen naar een andere locatie en zijn ze makkelijk uit te breiden. Voor elk wat wils! De grote Nederlandse steden hebben we te maken met een chronisch gebrek aan woningen voor bevolkingsgroepen zoals studenten jong professionals. Oorzaken zijn maatschappelijke ontwikkelingen die op specifieke plekken leiden tot een te hoge druk op de beschikbare ruimte zoals ruimtegebrek, verstedelijking en vergrijzing. Het betreft op dit moment nog een concept, maar we zijn aan het onderzoeken of wij het concept door kunnen ontwikkelen.over de pionier

We zijn twee jong professionals in de toch vrij traditionele bouwwereld. Omdat we beide in grote steden wonen ervaren we persoonlijk het gebrek aan betaalbare woningen bij het zoeken naar een starterswoning. Tegelijkertijd zien we in ons werk dat de ruimte die er in Nederland nog is onvoldoende benut wordt. Volgens ons komt dit doordat er nog te veel wordt gedacht in de traditionele oplossingen ‘zo hebben we het altijd gedaan’. De tegenstrijdige belangen bij vastgoedontwikkeling geven weinig ruimte voor vernieuwende oplossingen. Wij willen daar verandering in brengen door gebruikers direct aan leveranciers te koppelen. Het bureau waarvoor we werken (bbn adviseurs) geeft ons de ruimte om deze plannen waar te maken.

Stem hier!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: