Amsterdam 2x zoveel betalen

Zo’n tweeduizend Amsterdamse woonbootbewoners hebben dit jaar een belastingaanslag ontvangen die enorm gestegen is. Het gaat om de precariobelasting, het geld dat betaald moet worden voor de ruimte die de schepen innemen. Ze vinden de verhoging oneerlijk en buiten alle proporties, maar wethouder Everhardt zegt dat hij uitvoert wat de raad heeft besloten.

Vanwege dit soort berichten, willen wij op de lijst van Immaterieel erfgoed van Nederland, om zo een betere rechtsbescherming te krijgen, hierdoor krijgen we een overheid, die een zorgplicht heeft en juist moet gaan faciliteren ipv zomaar belastingen te verhogen.

artikel AT5 >

 #omdenken #meerligplaatsen #NLerfgoed #overheidfaciliteren #waterwooncultuur 

#toekomstvisie #woonkeuzevrijheid #AT5 #Amsterdam #rechtsbescherming @everhardt

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: